ЈАВНА РАСПРАВА ЗА СТРАТЕГИСКА ОЦЕНА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ЗА ТУРИСТИЧКО РАЗВОЈНИ ЗОНИ Печати

Ве известуваме дека на ден 26.12.2012 година во 12:00 часот во просториите на Општина Дојран ќе се одржи јавна расправа по

  • Извештај за Стратегиска оцена на животната средина за Урбанистички план вон населено место за Туристичко развојна зона , м.в.„Сунгурли Дере”, КО Нов Дојран, општина Дојран Плански период 2012-2022 година - Нацрт Верзија
  • Извештај за Стратегиска оцена на животната средина за Урбанистички план вон населено место за Туристичко развојна зона , м.в.„Карач”, КО Стар Дојран, општина Дојран Плански период 2012-2022 година - Нацрт Верзија

Ве покануваме за учество во јавната расправа по наведените извештаи за стратегиска оцена, забелешки, предлози и сугестии кои можат да се достават во писмена форма преку архивата на Општина Дојран или по електронски пат на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Прилог:

1. Извештај за Стратегиска оцена на животната средина за Урбанистички план вон населено место за Туристичко развојна зона , м.в.„Сунгурли Дере”, КО Нов Дојран


2. Извештај за Стратегиска оцена на животната средина за Урбанистички план вон населено место за Туристичко развојна зона , м.в.„Карач”, КО Стар Дојран