ОФИЦИЈАЛНО ПРОГЛАСЕНИ СО УВЕРЕНИЈА НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК И СОВЕТНИЦИТЕ Печати

Денес (30.03.2013) со почеток во 12:00 часот од страна на Општинската изборна комисија - Дојран се одржа свечено прогласување и доделување на Уверенија за новоизбраниот Градоначалник г-дин Борче Стамов и 9-те члена на новиот Совет на Општина Дојран. Претседателот и челновите на ОИК Дојран,

им посакаа многу успех и паметно раководење во наредниот 4 (четири) годишен мандат.

 

Во Галеријата подолу можете да видете како се одвиваше свеченоста.

 

  • Галерија